Hyvä tietää!

Karanteeni tiivistettynä

Karanteeni on vuodesta 2016 asti toiminut suomalainen Minecraft-palvelin. Karanteenin alkuperäiset perustajat ovat Emmazki, Jomeee ja Nuubles, joista Jomeee ja Nuubles ovat vielä aktiivisina pyörimässä. Palvelimella keskeisin pelimuoto on omilla ominaisuuksilla paranneltu Survival, mutta monelle tuttu Creative on myös pelattavissa. Tulevaisuudessa myös erilaiset minipelit tekevät paluun serverille.

Palvelimen toimintaidea on se, että mitä pidempään pelaat serverillä, sitä parempia ominaisuuksia avaat käyttöösi. Peliajalla kerättävistä ominaisuuksista voi lukea lisää rankit-sivulta. Muista Karanteenin ominaisuuksista voi lukea ominaisuudet sivulla.

Palvelimella järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia (esim. joulujuhlat, synttäribileet ja pääsiäisjuhlat). Vakituisten juhlien lisäksi pyöritämme satunnaisesti UHC-pelejä, joiden voittamisesta saa harvinaisen partikkelin. Survival resetoidaan noin puolen vuoden välein, jota ennen aina pelaajien annetaan räjäyttää vanha mappi uuden tieltä.

Palvelin on täysin omakustanteinen, eli lahjoitusten ja ylläpitäjien varassa. Lahjoitukset käytetään täysin palvelimen ylläpitoon.

Muita pointteja

  • Karanteenissa valuuttana toimii pennit (❂). Pennejä voi ansaita äänestämällä Karanteenia /vote ja käymällä kauppaa toisten pelaajien kanssa.
  • Karanteenissa ylläpito suojaa alueesi. Pyydäthän ylläpitoa suojausta, niin vältytään turhilta grief-tapauksilta.
  • Kaikki viestit ja komennot joita laitetaan palvelimella, ovat ylläpidon nähtävissä turvallisuussyistä.