Hae ylläpitoon!

Haemme aktiivisia pelaajia ylläpitoon auttamaan palvelimen kehittämisessä!

Luethan ensin mihin arvoihin olet hakemassa ja mitä vaatimuksia niihin vaaditaan!

Moderaattori

Moderaattoriksi pyrkiessä pelikokemus ja aktiivisuus palvelimella on tärkeää. Siksi minimivaatimukseksi on asetettu, että pelaajalla on viisi päivää peliaikaa, eli arvoltaan vähintään parantuva. Tällä edesautamme sitä, että ylläpitoon hakeva pelaaja on perillä palvelimen toimintatavoista, sekä tullut myös muille pelaajille tutuksi. Parantuvan arvo ei kuitenkaan itsessään riitä ainoaksi kriteeriksi ylläpitoon, ja kaikki hakemukset arvioidaan hakemuksen ja aiemman saadun kuvan perusteella. Ikäsuositukseksi on asetettu 15 vuotta (suositus: voidaan poiketa joissain tapauksissa).

Rikkeet palvelimella eivät välttämättä pilaa mahdollisuuksiasi päästä ylläpitoon. Kuitenkin rikkeet merkkaavat ja kertovat pelaajasta jonkin verran. Rangaistushistoriassa eniten painavat aktiiviset varoitukset ja viimeisimmät porttikiellot (erityisesti käyttäytymisen kohdalla).

Aiempaa kokemusta ei vaadita (sen sijaan kuitenkin motivaatio oppimiseen ja ylläpitämiseen täytyy olla kohdillaan), eikä erikoisominaisuuksia niinkään haeta. Plussaa silti saa molemmista, mikäli niitä omaa..

Pääsääntöisesti Moderaattorin tehtäviin kuuluu chatin valvominen, alueiden suojaaminen ja yleinen pelaajien auttaminen. Omalla käytökselläsi ja vastuuntunnolla pääset helposti pitkälle.

Rakentaja

Rakentajalta vaaditaan lähes samoja asioita kuin Moderaattorilla, vaikka chatin valvominen ei heidän ensisijaisiin tarpeisiin kuulukaan. Tämä johtuu siitä, että Rakentajilla on mahdollisuus poistaa häiriköijät palvelimelta, mikäli muuta ylläpitoa ei ole paikalla. Rakentajien pääsääntöinen mittari on rakennustaidot ja mielikuvitus. Minimivaatimuksina peliaika Parantuva (5d), ikäsuositus 15, sekä yleinen aktiivisuus palvelimella.

Rakentajien hakemuksessa kysytään kuvia rakennuksistasi. Kuvat tahdotaan ilman shadereita ja käyttäen default-resurssipakettia.

Rakentajan tehtäviin kuuluu ympäristön luonti, joko rakentamalla rakennuksia tai muokkaamalla maastoa. Rakentajat vastaavat juhlapaikkojen sekä uusien spawnien rakentamisesta.

Ylläpitoon hakeminen

Pelaajan täytyy täyttää ylläolevat vaatimukset ollakseen valmis hakemaan ylläpitoon, joko moderaattoriksi tai rakentajaksi. Hakemus on Google Formsilla tehty kyselylomake. Hakemuksessa kysytään seuraavat asiat:

  • Pelinimi
  • Peliaika + rankki palvelimella
  • Mahdollinen aiempi ylläpitokokemus tai muut liittyvät luottamustehtävät, jos on
  • Mahdolliset aiemmat rangaistukset palvelimella tai Discordissa (jos on ollut)
  • Ikäsi
  • Discord (vaadittu)
  • Arvo johon haet (Moderaattori / Rakentaja)
  • Ja tietysti hyviä syitä miksi juuri sinä haluaisit olla, ja olisit sopiva ylläpitäjä :3

Hakemuksen viimeinen osio on olla tekstilaatikko, johon tahdomme sinun kertovan hieman itsestäsi.

Mikäli osoitat olevasi ylläpitoarvon sekä ylläpitokortin arvoinen, olet tervetullut joukkoomme. Ylläpidossa on rento meininki, eikä kaikkea tarvitse ottaa vakavasti, vaikka kuria pitää ollakin. Nauraa saa, itkeäkin korkeintaan silloin kun servu kaatuu. :D

Kerro itsestäsi selvästi ja luettavasti! Vaikka peliaika ja pelaaja-arvo voidaankin tarkistaa rangaistusten kanssa jälkeenpäin, annat hakemuksessa meille itsestäsi paremman mielikuvan pelaajana. Aktiivisuutesi sen sijaan palauttaa taas mahdollisia muistikuvia sinusta palvelimella.

Arviointiprosessi

Hakemuksia arvioidaan noin viikon verran, rakentajien tapauksessa myös rakennuksia ja rakennustaitoja. Kun hakemuksesi hyväksytään, siitä ilmoitetaan Discordin kautta. Mikäli ilmoitusta ei tule, on hakemuksesi luultavasti hylätty. Voit halutessasi kysyä ylläpidolta hakemuksen tilannetta jos mietityttää. Mikäli hakija ei täytä "vaatimuksia", voidaan se hylätä automaattisesti.

Lopputeksti

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö, voit aloittaa hakemisen tästä. Kiitämme etukäteen kaikista lähetetyistä hakemuksista ja toivotamme onnea matkaan. :)